CONTACT

nostalghiatheaterco@gmail.com
+30 210 5249903

Tuesday, September 14, 2010

BACK-TO-SCHOOL PARTY!!


ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ – NO LOVE – LIVE INSTALLATIONS – ΘΕΑΤΡΟ – ΜΟΥΣΙΚΗ – ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΞ – ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ – ΠΑΡΤΥ!!!

Η ομάδα Νοσταλγία συνεχίζει και φέτος τη δράση της στο νεοσύστατο στέκι τεχνών «Ονειροδρόμιο» (Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή | http://oneirodromio-art.blogspot.com). Φρεσκοβάφει και ανοίγει τις πόρτες του στις 25 Σεπτέμβρη με ένα hard-core Back-to-School party με χαμηλή είσοδο, πολλά ποτά, ζαχαροπλάστες, μαθήτριες, ντισκομπάλες, βιντεοπροβολές και έναν αγώνα μποξ που θα μας κάνει να πάρουμε το αίμα μας πίσω..!

Σας περιμένουμε!

Your hosts:

NOSTALGHIA: 10 χρόνια θεατρικής και καλλιτεχνικής δράσης (14 παραγωγές από το 2000 μέχρι σήμερα) με ρεπερτόριο που συμπεριλαμβάνει από έργα πρόζας έως performance και happenings, βουτάει στη νέα δεκαετία με μια σειρά από live installations μεταμορφώνοντας το μοναδικό χώρο του «Ονειροδρομίου» σε σκηνικό playground για ηθοποιούς και θεατές με το “No Love: μια ιστορία εκδίκησης”, μια βωβή δημιουργία που συνδυάζει το ζωντανό θέαμα με την ψηφιακή τεχνολογία και την ορχηστρική μουσική (http://nostalghia-theatre.blogspot.com).

ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ: το νεοσύστατο “baby-group” της Νοσταλγίας, ένα φυτώριο νέων ηθοποιών και καλλιτεχνών που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, πλαισιώνεται από φοιτητές μη-δραματικών σχολών όπως Νομική, ΑΣΟΕΕ κ.α. και διαπρέπει τόσο στην υποκριτική όσο και σε διάφορους τομείς παραγωγής. Η δουλειά του θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο του 2010 με το “Siren Song”, ένα εικαστικό δρώμενο βασισμένο σε κείμενα του Χ. Μέλβιλ και του Φ. Κάφκα.

ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ: Το παλιό ρεμπετάδικο του Ψυρρή μεταμορφώθηκε σε στέκι τεχνών και διασκέδασης. Μετά τα επιτυχημένα πάρτυ, τις θεατρικές παραστάσεις και τις live εγκαταστάσεις που φιλοξένησε την περασμένη άνοιξη, το φθινόπωρο και ο χειμώνας έρχονται για να φέρουν μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που δεν πρέπει να χάσετε.